• Goed Advies
  • Top Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Scherpe Prijzen
  • Eigen Montageteams
  • Showroom te Deventer

DIT IS DE DEFAULT CONTENT SLIDE

Hier komen de producten!

Filters

Prijs

Kleur

Antraciet
Mat zwart
Wit

Aantal rails

1 rail
2 rail
3 rail
4 rail
5 rail
6 rail
7 rail

Inbouwhoogte

200 cm
205 cm
210 cm
220 cm
215 cm
225 cm
230 cm
235 cm
240 cm
245 cm
250 cm
260 cm
270 cm
Toon alle resultatenZoeken
1014 producten gevonden
1014 producten gevonden

Einde producten!

Glazen Schuifwanden op maat

Wij leveren glazen schuifwanden in diverse standaard maten (200-270 cm) en kleuren (Antraciet, Mat Zwart, Wit). Door onze filters toe te passen komt je snel bij het product dat bij je wensen aansluit.
Glazen schuifwanden worden als bouwpakket geleverd (zonder schroeven), Dit gezien wij niet weten waarin u de glazen schuifwand wenst te monteren. Denk hierbij aan een houten overkapping, blokhut, buitenverblijf, poolhouse of ander bouwwerk in uw tuin.

Naast het basis systeem wat bestaat uit een boven- en onderrail met glazen panelen, is het systeem uit te breiden met een aantal standaard accessoire mogelijkheden; funderingskoker, paalprofielen, tochtstrippen, en diverse keuzes aan grepen en de toepassing van meenemers.

Steellook Glaswand:
Steellook ook wel staallook of industriele look genoemd behoort ook tot de gewenste accessoires. Hierbij is het handig om te weten dat maatwerk in veel situaties gewenst is voor het mooiste eindresultaat. De overlappingen dienen exact 26 mm te zijn.

Door een tochtstrip steellook te combineren met een sierstrip steellook worden er rondom het glas kaders gecreerd. Middels een plakstrip steellook (waar je er 4 van nodig bent per deur) is er een roedeverdeling te maken, ook wel 3 vaks verdeling of optische roedeverdeling genoemd. Deze toepassing is mogelijk in Steellook zwart, Steellook antraciet, Roede verdeling wit.