Glazen schuifwand op maat bestellen?

Wanneer je glas wilt bestellen voor je overkapping, veranda, blokhut, tuinhuis of poulhouse, dan wil je toch graag dat het glas op maat besteld kan worden. Bij Garden Enjoyment kun je een glazen schuifwand op maat bestellen zodat deze exact de maat en dus overlapping krijgt die je wenst.

Waarom glazen schuifwanden of glazen schuifdeur op maat bestellen?

Een glazen schuifdeur op maat is een goede keuze voor iedere overkapping die je wilt voorzien van helder of getint glas. Door glas op maat te bestellen weet je zeker dat de glazen schuifwand past bij de situatie. Doordat wij je de keuze bieden om te kiezen voor helder of getint glas (of vele andere mogelijke tinten) hebben wij altijd passend glas voor iedere situatie. Wanneer je helder uitzicht wilt behouden is de keuze snel gemaakt voor helder glas. Wens je wat meer privacy dan zal getint glas op maat een betere keus zijn.

Wil je graag advies over de kleurkeuze wat het beste bij je past? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Glas op maat bestellen bij Gardenenjoyment.nl

Bij Garden Enjoyment bestel je een glaswand op maat eenvoudig en snel. Wij leveren volledig op maat gemaakte glazen schuifwanden (10mm dikte) inclusief boven en onderrails, wieltjes (wel of niet in hoogte verstelbaar), diverse accessoires opties tot de complete montage van een project op maat.

Wanneer je een glazen schuifwand op maat wenst te bestellen is het erg belangrijk de juiste maten op te nemen. Wanneer je deze ergens hebt genoteerd is het eenvoudig deze maten op onze website in te vullen bij glazen schuifwanden op maat bestellen. Geef hierbij ook de gewenste kleur van de profielen aan en eventuele overige wensen. Denk hierbij aan steellook profielen om zo kaders en wellicht roedeverdeling te creƫren met glazen schuifwanden op maat. Natuurlijk kan er ook gekozen worden voor de standaard accessoires zoals u-profielen, tochtstrippen, grepen en/of meenemers. Laat je hierbij goed informeren naar de gebruikers wensen voor je eigen situatie.

Contact opnemen over een glazen schuifwand op maat?

Heb je vragen over een glazen schuifwand op maat die je graag zou willen bestellen? Controleer voor dat je contact opneemt goed of je alle maatvoeringen goed hebt gemeten. Wij helpen je graag bij het bestelproces zodat je zeker weet dat de glazen schuifwand perfect in je eigen situatie past, en dus precies op maat geleverd wordt.

Offerte aanvragen Showroom afspraak plannen