Tuinkamer op maat

Precies zoals u dat wilt

Een tuinkamer op maat is voor veel mensen de oplossing om hun leefomgeving te vergroten. Waar je eerder alleen op een zomerdag lekker buiten gaat zitten, kan dit met een tuinkamer op maat nagenoeg 365 dagen per jaar. Een tuinkamer is te verkrijgen met een polycarbonaat dak of een glazendak. Per project wordt er gekeken wat het beste bij de situatie past en zullen wij hierover advies geven.

Een tuinkamer op maat is voor iedere situatie anders, daarom vragen wij altijd om een situatie foto mee te sturen. Hierdoor krijgen wij een duidelijk beeld wat de situatie is en kunnen wij gemakkelijk de mogelijkheden inschatten. Een tuinkamer op maat moet altijd worden ingemeten door een van onze deskundige monteurs. Dit zijn monteurs met vele jaren ervaring in dit vak. Zij zullen tijdens het inmeten kijken naar mogelijke belemmeringen en deze waar nodig met u bespreken.

Hoe is een tuinkamer op maat samengesteld?

In de meeste situaties bestaat een tuinkamer uit een dak, twéé aluminium zijwanden met spie en één of meerdere glasschuifwanden aan de voorzijde.
Wanneer een tuinkamer aan een vrijstaande woning wordt bevestigd of het is een volledig vrijstaande constructie worden er vaak meerdere glasschuifwanden toegepast.

Ook Tuinkamer op maat wensen? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vraag een vrijblijvende offerte aan