Terrasoverkapping

Buiten genieten

Een terrasoverkapping is buiten genieten. Met een terrasoverkapping geniet u meer van uw tuin en staan tuinmeubilair beter beschut. Een terrasoverkapping is er in veel soorten, maten, kleuren en kwaliteiten. Garden Enjoyment maakt uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten.

Een Terrasoverkapping is dan ook een verrijking van uw  tuin en leefomgeving. Heerlijk buiten zitten maar toch beschut. Een terrasoverkapping van Garden Enjoyment is ten alle tijden uit te breiden met diverse opties. Denk hierbij aan één of meerdere spies, zijwanden en/of glazen schuifwanden.

Ook een terrasoverkapping wens? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Terrasoverkapping op maat

Een Terrasoverkapping op maat is in veel situaties wenselijk. Wij bieden naast standaard maten terrasoverkappingen ook maatwerk aan. Een terrasoverkapping in de breedte of diepte aanpassen is dus geen enkel probleem. Vraag voor een terrasoverkapping op maat altijd eerst een offerte aan. Stuur waar mogelijk ook een foto van de huidige situatie per mail of whatsapp naar ons. Zodat wij een juiste inschatting kunnen maken van de mogelijkheden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan