Shading panel

De ideale oplossing om de felle zon buiten uw overkapping te houden. Herken je ook de situatie waarin de zon in je gezicht schijnt maar je eigenlijk het liefst even beschut wenst te zitten? De shading panels zorgen voor de ideale oplossing. Het zijn schuifpanelen (buiten shutters) die je makkelijk op een gewenste plek kunt schuiven zodat je uit de zon zit, meer beschutting of privacy ervaart. Zo wordt de buitenruimte nog comfortabeler.

Buitenlamelen als zonwering of meer ventilatie

De shading panels zijn ideaal als zonwering, maar ook handig om de ventilatie onder de overkapping te regelen. Door een keuze te maken om de shading panels te gebruiken in combinatie met een glazen paneel voor minder ventilatie of juist zonder glazen paneel waardoor en meer luchtdoorstroom (ventilatie) is onder de overkapping. De panelen worden standaard geleverd met afstandhouders die worden ingesteld op 13mm. Het is optioneel om te kiezen voor afstandhouders van 10 mm of 16 mm.

Schuifpanelen combineren met Glazen schuifwanden

Combineer de Shading panels met een van onze glazen schuifwanden. De schuifpanelen hebben een extra rail nodig om ze over de volledige lengte van de rail te kunnen verschuiven. Heb je al een bestaande situatie dan is het alleen toe te passen door een extra rail(s) te plaatsen voor het huidige systeem.

Zelf samenstellen en op maat maken

Shading panels passen onder iedere terrasoverkapping: van Gumax® terrasoverkappingen maar ook de meeste overige overkappingen die wij leveren in combinatie met glazen schuifwanden. Tevens bij houten overkappingen en carports is het product goed toe passen.

De schuifpanelen zijn verkrijgbaar in 12 verschillende inbouwhoogtes tot 270 cm die makkelijk zelf in te korten zijn naar de gewenste hoogte. Stel de panelen zelf samen in verschillende kleuren. Je hebt voor het frame de keuze uit 3 kleuren (mat antraciet, mat wit en mat zwart). De lamellen zijn verkrijgbaar in 3 basic kleuren (mat zwart, mat antraciet en mat wit) en 4 speciale kleuren (mat grijsbeige, mat groenblauw, mat cementgrijs en mat grijs aluminiumkleurig).

Eenvoudige montage handleiding

Door de stap voor stap montagehandeleiding en duidelijke montagevideo is het systeem gemakkelijk zelf te installeren. Wens u dit systeem door ons te laten monteren? Neem contact met ons op.

  Klanten over hun [Tuinkamertype]

Daarom kies je voor GardenEnjoyment

 • Duidelijk en eerlijk advies
 • Top Kwaliteit / Scherpe prijzen
 • Vakmanschap
 • Maatwerk is ons werk
 • Inmeetservice
 • Snelle levering mogelijk
 • Eigen montageteams
 • Groeien op basis van referenties
 • Meer dan 30 duizend tevreden klanten
 • Meer dan 14 jaar in de veranda branche
 • Showroom te Beek en Donk

Gumax Shading Panels offerte aanvragen?

Geef aan ons door of het om een bestaand systeem gaat of een nog te plaatsen systeem.
Geef de gewenste framekleur aan ons door en kies hierbij de gewenste lamellen kleur.

Offerte aanvragen

Contact